juli 30, 2011

Heisann lenge siden nå gitt.

Ja nå begynner det å bli en stund siden jeg har vært her inne å skrevet noe.  Alt er bra med alle hunder hos oss. Nå for tiden er det mange som har løpetid.. Badra begynte da vi var i Paris på Verdensutstillingen ,og siden har det bare balla på seg. Den ene etter den andre. Nå er det Siva og Foxy som er i vinden.

Vi har parret Amber med Lex .. Begge hundene bor her og vi har hatt fire fine parringer. De to siste parringene har jeg måtte overvære  aleine, for resten av tobeint gjengen i huset her er  i Danmark på Utstilling. Heldigvis har Amber og Lex parret seg så bra og det er rolige hunder, så det gikk så greit.  Nå er det bare å vente på resultatet.
 Begge hundene kommer fra 100%HD frie kull, sa da skulle det være det beste utgangspunkt for  de kommende valpene:) når det gjelder dette..
.
På utstillingen i Danmark har det gått ganske bra.. Det har blitt et CERT  i dag på WCP Gogo.
 Hun hadde et fra før, tatt i 2010 men det gjelder jo ikke  da det ikke var ventende Cert slik det heldigvis er innført igjen fra 2011.
. I Norge mangle hun bare et lite cert etter 2 år  så er hun NUCH og nå også DUCH,..

2 CACIB og en BIM  har det  blitt på Topi (Dachs)...Lillegullet gjør det bra:)  Res CERT har det blitt  på Pippi (Whippet) og flere RES CACIB.
Java(BS)  har fått Excellent to ganger. Beste til nå er da hun ble  nr 2 Champion tispe..

 Luta har blitt BIR valp x 3.

Bilder vil komme:)