september 16, 2009

5 hotellran i Oslo

Hørte på nyhetene i dag at det har vært 5 hotell ran i Oslo. Hva med å slippe flere hundefolk til på  romma? Ville gjerne sett den raner som tordte prøve seg i hotell rom med hunder.  Nå for tiden er det jo så mye om og men og få med seg hund inn på hotell rommene pga allergi sier dem....Eller vi må betale mye penger  for å ha hundene våre med oss.  Bare en tanke for dem som bestemmer regler ..


I dag ble bilen min solgt.  Nå skal den gå i Namsos og blir henta på tirsdagen.   Det er en veldig fin bil med masse utstyr.....Lurer på åssen bil det kommer her nå?? Jeg klarer meg med  litt gammel bil -Bikkje bil er ting for meg....Men jeg vil at den skal være trafikk sikkert.
I går kjørte vi et gammelt ek,(min hvite gamle caddy) til Porsgrunn,men vi kom da frem,med mye latter.. Fri eksos  ble det nesten  på hjemover vegen ,ja de hørte oss komme før de så oss :) og får en rygging på sjaføren  som skulle kjøre hjem over.. ja de fikk seg en god latter da dama skulle rygge bilen ut i fra parkerings plassen.. Hun satte bilen  i reværs og slapp alle pedaler , så bilen hoppet mange meter bakover...Latterkrampe fikk hun selv også og det tok fler minutter før hun kom  til seg igjen hehe...

Ha en fin høst dag der ute....